Mijn wereld van food en hospitality #FoodFour
Privé en zakelijk komen samen in mijn grote liefde voor eten, drinken en reizen. Wekelijks kom ik op veel verschillende plekken; van hotel tot restaurant en van delicatessenwinkel tot foodretail bedrijven. De bijzondere dingen die ik daarin tegenkom fotografeer en deel ik graag. Zo bundel ik inspiratie, voor mezelf en voor anderen.
#FoodFour op Instagram
Vanaf nu ga ik wekelijks een Food Four delen op Instagram van wat ik tegenkom. Het is niet alleen eten wat ik ga delen, maar ook mooie gastvrije ervaringen of speciale concepten en producten. Waarom ik dit doe? Gewoon omdat ik het zo leuk vind om de mooie wereld van food en hospitality zichtbaar te maken voor iedereen.
De Food Four start met vier momenten van week 18.
Balletje Bart Blikman | Caprese bij Nhow | Thee kunst | Kaas Cavatappi
Bonus #FoodFour
Speciaal bij de start een bonus Food Four uit Antwerpen.
Kelder Steakhouse | Vol | Flamande | Toffe Falafel
Heb jij ook een mooie eetervaring, word je verrast met gastvrijheid, of kom je een interessant concept of product tegen? Ik ben nieuwsgierig, dus deel jouw Food Four op Instagram met de hashtag #FoodFour. Dat hoeft natuurlijk niet elke week, maar zou wel leuk zijn. Ik ben met mijn Food Four te vinden op Instagram en natuurlijk ook op Twitter voor conversatie.