KEYNOTE SPREKER
Passievol spreker over trends en innovaties in food & hospitality
Het ontdekken van (online) trends en innovaties in food & hospitality is mijn passie en die deel ik graag. Ik geef inzicht vanuit mijn persoonlijke ervaring en culinaire reizen. Van lokale ontwikkelingen tot wereldwijde trends; als keynote spreker is het mijn doel om deze trends enthousiast te vertalen naar kennis, inspiratie en toepasbaarheid voor uw publiek.
Bijna twintig jaar werkte ik als senior manager bij grote organisaties in food & hospitality. En de meeste concepten en trends waarover ik spreek, heb ik gezien tijdens mijn reizen en hands-on ervaren als manager. Hierdoor ben ik bekend en vertrouwd met de lokale en wereldwijde trends in food & hospitality en de toepasbaarheid ervan.
Gastvrij en succesvol
Ik werk als spreker vanuit een sterke behoefte organisaties gastvrijer en daarmee succesvoller te laten zijn. Ik geniet van culinaire topprestaties, onvoorwaardelijke gastvrijheid, bijzondere wijnen en van werken in stijl. Ik kies voor kwaliteit, in alles en altijd. En ik ben hartstochtelijk nieuwsgierig naar mensen en hun verhalen.
Onderwerpen:
Ik spreek over onderstaande onderwerpen in relatie tot foodservice, horeca en gastvrijheid.
- Trends & ontwikkelingen,
- Innovatie,
- Digitale media en verbinden met de (nieuwe) wereld van online,
- Visie, propositie, positionering; het uitdragen van het bedrijfsverhaal,
- Social business en social media.
U kunt mij inzetten als:
- Spreker
- Moderator
- Dagvoorzitter
Ik kom graag spreken op uw congres, evenement of in-company.
Meer van mijn presentaties zijn te vinden op Slideshare.
Vraag een gesprek aan