Mossel en gin
In een park in Amsterdam als Rotterdammer.
Mossel en gin
Gin tonic is hot. Mosselen ben ik gek op. Van beide genoten op het terras bij Mossel en Gin in het Westerpark.
Wat is er waanzinnig aan?
Het oog voor detail en de gastvrijheid van de serverende dames. Ik liet mijn vork op de grond vallen en nog voordat ik deze had opgeraapt, zei ze in het voorbijgaan ‘ik haal eerst een nieuwe vork voor je’. Zo hoort het. Dit soort details ben ik fan van.
Mossel en Gin zit in het Westerpark, Amsterdam.
Ik adviseer, spreek en schrijf over trends en online ontwikkelingen in foodservice & hospitality en doe dat vooral vanuit persoonlijke ervaring. De concepten heb ik zelf gezien en ervaren tijdens een van mijn reizen over de wereld. Tijdens deze reizen ga ik op zoek naar trends en innovaties om te vertalen naar kennis en inspiratie voor mijn presentaties en klanten. Zowel die aan online als de offline kant. Privé en zakelijk komen hier samen in mijn grote liefde voor eten, gastvrijheid en reizen. Dat is ook te volgen op Instagram.
Een omgekeerde disclaimer
De reizen die ik maak en de horecabedrijven waar ik over schrijf bezoek ik voor eigen rekening. Ik investeer hier veel tijd en geld in omdat het een belangrijk onderdeel is om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Indien de reis op uitnodiging of gesponsord is, zal dit duidelijk vermeld staan in een disclaimer.